Sombrero Shop

Valjak za skupljanje dlaka

Sada mogu stari nameštaj i stara garderoba da zasijaju kao novi! Jedinstveni valjak lepljivog dizajna se efikasno rešava i najsitnijih nečistoća u samo nekoliko pokreta. Olakšajte svoju svakodnevicu i sa lakoćom pokupite životinjsku i ljudsku dlaku, gromuljice, tipke, mrvice, prašinu i još mnogo toga sa različitih površina i materijala.

1.990,00 RSD

1.450,00 RSD

Neograničen broj upotreba

Sada možete bez imalo pomuke da uklonite različite nečistoće sa gotovo svake površine!

Brzo čišćenje

U samo nekoliko poteza valjkom pokupite i najsitnije nečistoće sa garderobe, nameštaje, iz automobila i drugih površina.

valjak-Sticky-Buddy-05

Efikasno skupljanje dlaka

Lepljivi dizajn valjka omogućava brzo i efikasno skupljanje životinjske dlake bez obzira na meterijal na kome se nakupila.

Uklanjanje gromuljica

Neka Vaša stara odeća i nameštaj zasijaju kao novi! Praktični valjak će za tren oka otkloniti sitne dlačice i gromuljice.

Silikonski valjak

Valjak za sobom skuplja i nasitnije čestice prašine bez ikakvog oštećenja tkanine ili površine na kojoj se koristi.

Višekratna upotreba

Praktični valjak možete koristiti iznova i iznova! Samo ga provucite kroz mlaz tople vode i ostavite ga da se osuši nakon upotrebe.

Dva u jedan dizajn

Silikonski zupci u sklopu valjka su idealni i za skupljanje mrvica sa tepiha i drugih mekanih materijala.

Set od dva valjka

Uz standardni valjak koji je idealan za kućnu upotrebu, u setu dobijate i valjak na rasklapanje koji je praktičniji za poneti.

valjak-fotografija-3
hcvghcgh

Očistite garderobu i nameštaj od dlake za tili čas!

Sada mogu stari nameštaj i stara garderoba da zasijaju kao novi! jedinstveni valjak lepljivog dizajna se efikasno rešava i najsitnijih nečistoća u samo nekoliko pokreta. Olakšajte svoju svakodnevicu i sa lakoćom pokupite životinjsku i ljudsku dlaku, gromuljice, tipke, mrvice, prašinu i još mnogo toga sa različitih površina i materijala.

1.990,00 RSD

1.450,00 RSD

Šta kažu zadovoljni kupci?

dejana_savic
dejana_savic
15.03.2021.
Read More
Imam ovaj valjak već par nedelja i jako sam zadovoljna! Koiristim ga za svašta nešto u kući i baš lepo otklanja sve nečistoće. Prezadovoljna sam.
lelabibic
lelabibic
06.04.2021.
Read More
Ovo cudo toliko dobro radi! Prijatno me je iznenadio jer nisam ocekivala da zaista skuplja veliku kolicinu prljavstine
goranradojevic
goranradojevic
19.03.2021.
Read More
Super stvar… Zena ga je uzela jer imamo psa i macku a oni se mnogo linjaju i to svuda ostaje.. Ovo sve lepo pokupi, tako da nemam zamerke
mina_999
mina_999
02.04.2020.
Read More
Prvo sam uzela set za majku, ali kada sam videla kako radi, uzela sam i jedan za sebe pošto živim u drugom gradu zbog studija. Ovo mi tako lepo očisti kola od mojih dlaka i od dlaka mog bišona da nemam reči. A koristan mi je svakako i u kući
sandraprokic55
sandraprokic55
04.03.2021.
Read More
Zašto ovo ranije nisam našla?? Bukvalno mi je ovaj valjak preporodio kaput koji sam nameravala da bacim! Tako lepo sve pokupi, ja nemam reči… Baš se lako čisti i ono najbolje je što može ponovo da se koristi
Previous
Next

Dodatne specifikacije:

Plava, žuta

Plastika, silikon

Čišćenje

1 x Lepljivi valjak, 1 x Sklopivi valjak

Main Menu x